Vad andra tjafsar om VS vad jag och sambon tjafsar om

Jag vet inte vad ni tjafsar om, nu menar jag mellan dig och din partner/sambo.
Jag och Daniel tjafsar. Oftast går vi jämt liksom men det finns en sak vi alltid tjafsar om.
Det är på kvällen när vi ligger i sängen.
Det blir alltid tjafs vem som tar mest plats i sängen, vem som har sitt ben på den andra sidan, vem som ska ha Leon hos sig.
Ja alltså, det är så roligt när man tänker efter. Vi tjasfsar inte om svartsjuka, eller något sånt, det är alltid det.
Ibland kan det komma in lite som att vem som ska ta disken, tvätta eller städa. Men 9 av 10 gånger är det just detta.

Finns det någon du och din partner alltid tjafsar om? som är så tramsigt egentligen?

Jag och baby för ca 3år sen! <3

8 comments / Add your comment below

  1. Haha! Jag och min sambo tjafsar mest om att han är dålig på att informera mig i tid om vi ska iväg på middagar eller fester exempelvis, och jag HATAR att stressa. xD Så jag blir på dåligt humör och då blir han det med

  2. Jag kan verkligen relatera till det där problemet..vi tjaffsar kanske inte direkt, men oj vad galen jag blir på att min man tar så mycket plats i sängen…räknar dagarna tills vi ska byta bort 120-sängen till en dubbelsäng…

  3. Haha men ni är för söta snäckan 😋 Svar: Följ länken i mitt inlägg och scrolla ner på sidan så kan du kolla det där 😊

Kommentera