Positivt / Negativt

Positivt:

– Mitt csn för termin två är bevlijat vilket betyder jag kan koncentrera mig på plugget och “bara” jobba strödagar. Så skönt!
– Bosse har det bra
– Att mitt knä inte är i sönder helt

Negativt:

– Försämringen av min astma. Har dragit på mig en hosta som inte är av dess like. Mina lungor håller på att “läka” efter varit så dåliga. Astmasprayerna har gjort under men hostan är inte och leka med.
– Sover dåligt pga just detta ovanför, hostan. Hostar sönder på nätterna. Mina revben värker och jag väcker både sambon och sonen. inget hjälper (tro fan de när de är just astmahosta)
– Mitt knä. Ville gärna få en operation för att kunna bli återställd. Men istället fick jag orden “du får träna regelbundet och leva med smärtan tyvärr resten av livet”. Inget man vill höra när man är 27år.
– Både Leon och Skrållan går och letar efter bosse (katten jag pratar om igår)
– Att det är så jobbigt och arbeta i denna värmen. Arbetskläderna är hemska och andas inte för fem öre.

12 comments / Add your comment below

Kommentera