Jobbiga hejdå

jag vet inte varför, men Leon (min son för er som missat de) har kommit in i en period där han gråter, klamrar sig fast när jag säger hejdå till honom. Han säger ” mamma” hela tiden, gråter och vill inte släppa taget om mig. Det är en period och det förstår jag också men jag tycker den är fruktansvärt jobbig. Känslomässigt. Jag vet också att det ” går över efter en stund” och sen leker han och har det roligt enda tills vi hämtar honom. Men mitt hjärta går i tusen bitar och det enda jag vill är att gå tillbaka till föris och hämta hem honom. Han är inne i en period där han knappt äter, det har såklart och göra med den kommande operationen. Efter den så hoppas jag att han äter ordentligt och sover bättre. Han är väldigt trött. Men, det blir man ju när man inte äter ordentligt.

just nu är han dessutom förkyld. Jätteförkyld, den stackarn. Jag Tar gärna över förkylningen från honom så han slipper den. Det är jobbigare för honom att va förkyld än vad de är för mig.

Min frånvaro här beror på att det är så himla mycket runt om kring mig hela tiden. Jag vet dock att nästa vecka är sista veckan på mitt schema sen kan jag själv bestämma hur jag vill jobba och hur mycket. Skönt de ska bli.

Men först väntar leons operation och så ska han återhämta sig från det. Mammas lilla älskling ❤️

2 comments / Add your comment below

  1. I do not know if it’s just me or if everybody else experiencing problems with your blog.
    It seems like some of the text within your content are running off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is happening
    to them as well? This might be a problem with my internet browser because I’ve had this happen previously.

    Kudos

Kommentera