Gårdagen gick hur bra som helst!!!

Om igår då! Hur gick de?

Det gick super bra! Leon va så duktig. Tågresan dit satt han fint, kollade ut efter kossor och hästar. Vi åt frukost på tåget och mös. Väl på sjukhuset så besökte vi 3 olika läkare/avdelningar. Leon va så duktig men det har och göra med att den första läkaren va så otrolig duktig. Han talade lugnt och fint till Leon, stressade honom inte och verkligen bemötte Leon fint. Leon i sin tur gjorde som han bad om och skrek eller grät inte. Mammas duktiga kille. Blir stolt. Sen fick vi träffa narkosläkare och sist kolla på rummet vi ska sova i. Allt som allt gick de super och vi va hemma runt 19.00 tiden. Då va både jag och Leon super trötta och vi somnade tidigt.

Så det är dags för operation på torsdag nästa vecka. Tiden vet jag inte än men det blir en väldigt lång dag. Minst för Leon Peon. Men både mamma och pappa ska vara med honom så de kommer gå toppen.

Idag är jag åter på jobb och detta är den sista veckan på mitt långa sommar schema. Har nu jobbat heltid sen juni och pluggat heltid samtidigt sedan augusti. Nu, känner jag att de kommande 2 veckorna ska jag lägga på Leon och skolan. Liite paus från arbetet skadar inte.

I eftermiddag ska jag gå och handla och fixa. Imorgon är det skola och jag ska ikväll göra uppgiften tills imorgon. Sista minuten läxa helt enkelt. Men, så blir det ibland!!!!

Nu ska jag ta denna dagen med storm. Ha en kanon dag, de ska jag ha 🙂

1 comment / Add your comment below

Kommentera