Tisdagssnack

Här sitter jag och slökollar på tvn. Det är fotboll och idag är det minsann Sverige som spelar. Klockan närmar sig halv tio och jag borde gå och lägga mig med tanke på hur svårt jag har för att vakna på morgonen just nu, men jag orkar inte röra mig.

Mina ben dödar mig varje gång jag rör mig. Jag har sån sjuk träningsvärk i mina ben att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Men samtidigt känns de bra och jag vet att det är tillfället. Det kommer gå över om någon dag. Tog en paus från gymmet idag. Vet inte om jag orkar gå dit imorgon efter skolan annars får det bli på torsdag. Då är det dags för ett mag & rygg pass. Skönt för benen att vila lite till.

Leon somnade för en timme sen. Han somnade sent idag. Vet inte om det beror på middagsvilan på dagis eller han bara inte ville sova. Jag har börjat inse han är mörkrädd också, tur jag har en nattlampa bredvid min sänghalva som lyser upp rummet ganska mycket.

Imorgon ska jag till skolan igen. Jag va ju hemma förra veckan pga leons operation. Men nu är det dags och det är också dags för en ny kurs. Nu är psykiatrin slut och Specialpedagogiken börjar. Intressan kurs så inget mig emot. Det ska bli varmt imorgon igen så jag tänkte ta en tunn stickad tröja, kavaj och en halsduk. Blir nog bra i denna  ”sommar” värmen.

Nej, vet ni vad mina vänner? Jag ska fixa kaffekokaren, fläta håret, ge katten mat och borsta tänderna. Sen ska jag krypa ner brevid mina killar och gosa innan jag också ska sova.

Hoppas ni har haft en bra Tisdag! 😊 

Kommentera