Fredagssnack.

Godmorgon fredag! 

Hur är det idag? Med mig är det bra förutom att jag har så ont i magen. Det är den tiden på månaden och fy faaaan så ont i min lilla mage jag har. Enda sen jag fick barn har mina menssmärtor blivit 10 gånget värre.  Nåja, ska vara tacksam för det också antar jag.

Idag händer det inte så mycket. Jag måste ta tag i min inlämning. Den blir inte klar av sig själv direkt. Planerna för imorgon är lite oklara än men jag vet mer senare!

Annars då? Jodå. Det går helt ok. Jag har slutat med den medicinen jag tog för mitt mående och så. Eller inte slutat helt, bara pausat den då jag verkligen vill må bättre utan en massa mediciner i min kropp. Och det är sån skillnad. Det är inte lika mycket stress och så längre. Det va för mycket att både plugga 100% och jobba 100%, det vet jag nu men jag va tvungen. Nu kan jag själv bestämma hur mycket jag vill arbeta och det känns mer lagom. Dessutom håller jag på att söka nytt jobb då jag vill ha nya utmaningar!

Nu ska jag göra frulle till mig och Leon. Sen ska jag hänga upp den blöta tvätten och vika in den andra. Lite plock och såklart plugga!

Ha en toppen fredag 😁 

Kommentera