Sunday funday

Idag sov vi länge, Leon och jag.
Jag har inte sovit så länge på ett tag. Vet inte om det beror på att kroppen håller på att kämpa mot något virus eller något annat. Men något är det. Vaknade upp med ont i öronen, hängig och febrig.

Dagens planer är inte många.
Ska plocka i ordning här hemma. Det ser ut som ett bomb nedslag här men jag ska ta tag i det idag. Och om jag orkar, dammsuga och torka golven. Gå ut och leka med Leon också. Annars är det dagens planer.

Imorgon och de kommande dagarna består av plugg.
Ska försöka beta av så mycket jag kan nästa vecka så jag slipper tänka på för mycket v.44!
Då är det 5 dagars jobb, en dag i skolan plus en dag med prov.

Har spelat in en ny youtube video.
En favoriter, dock så låter jag väldigt anfådd i den. Det beror på min astma va ganska så dålig den dagen. Jag va så anfådd hela dagen och bara av att prata tog luften slut. Men den är bra i övrigt, så jag tänkte redigera den och se om den är OK ändå!

Hoppas ni har haft en bra helg 🙂 

1 comment / Add your comment below

Kommentera