Sjuk och kursbyte

godmorgon! 

Ny vecka nya möjligheter, inte sant? Jag startar denna veckan hemifrån. Leon bestämde sig för att vakna 04.30 imorse. Inte lika roligt för mamma att gå upp då. Så han fick ligga kvar i sängen ett tag till. Halv sju gick vi upp och det kändes mer lagom.

Mitt öra gör fortfarande ont. Så ont jag hade inatt. Örat värker och har sig, jag hör sämre på de också och de känns som de är vätska där inne. Iallafall va jag hos vårdcentralen imorse (vi bor granne med en vårdcentral). Läkaren konstaterade jag har inflammation i yttre hörselgången och senare i em ska jag hämta min medicin emot det. Och så väntar jag samtal från öron kliniken, tydligen så är svullnaden och rodnade runt örat inte helt bra. Hoppas iallafall det går över snart och jag är feberfri så länge som möjligt!

Annars så lämnar jag in den sista uppgiften i psykologi idag!  känns väldigt skönt att bli av med den kursen. Eller, inte bli av utan bli klar med den! Så börjar samhällskunskap och specialpedagogik denna veckan också. Mycket nu!

Nej, dags att ta tag i plugget!

Kram!

Kommentera