Ska man verkligen blogga om allt? NEJ, det ska man inte.

Godmorgon fredag! 

Vet inte om jag är sååå taggad på Fredag. Jag jobbar nämligen helg, men de är skönt med helg ändå. 😊

Vet inte om jag har nämt de. Men jag tappade min telefon förra helgen. Två “hål” i skärmen där de utgår massa sprickor från, bland annat rakt över selfie kameran. Så jag kan inte ta selfies med denna mobilen för att det blir en ljuslinje rakt över fotot som ser galet ut, ungefär som man tagit för mycket highlighter där. Hehe ska höra sen va de kostar att byta glaset.

Idag ska jag på arbetsintervju efter jobbet. Det är jag faktiskt taggad på för jag tror de hade varit ett bra arbete för mig. Men vi får se sen i eftermiddag hur de gått. Är nervös och spänd! Wish me luck ☺

Annars så måååååste jag säga en sak. Jag tycker inte man ska blogga om allting som händer i ens liv. Jag tycker att vissa saker ska hållas privata och inte delas med av till andra, som tex vilken färg på bajset man har eller om man bråkat med sin partner. Eller hur mycket räkningar man har osv. Nog för man bloggar om de mesta idag – men snälla! Det finns gränser. Tänk på de. 

Puss på er och ha en underbar fredag!

12 comments / Add your comment below

  1. Rent generellt är det ju skaparen av bloggen som bestämmer vad som ska läggas upp och inte! 🙂 Alla bloggar vi om olika saker, vissa mer öppna, andra mer slutna, beroende lite på hur vi själva känner! Jag bloggar om det mesta i mitt liv, just för att lära ut! 🙂 Hoppas du får en bra dag 🙂

  2. Men så spännande, lycka till på arbetsintervjun! Nej vad tråkigt att din mobil gått sönder, hoppas det inte är allt för dyrt att laga glaset 🙂

  3. Håller med dig helt och hållet, en del saker skriver man verkligen inte ut
    hoppas du hittar någon som fixar mobilen till dig så man kan få se fler bilder på otroligt vackra dig

  4. Jag håller med om det sistnämnda att man borde tänka en extra gång innan man publicerar allt på sociala medier. Sen så är det ju upp till var och en vad man publicerar också & hur man resonerar. Det du kanske tycker är helt olämpligt kanske någon annan inte alls ser någon “fara” med att publicera & tvärt om.

Kommentera