Jag försökte iallafall // lite deep talk

Jag vet inte vad det har varit med denna dag, men den här då inte varit min dag. Enda sen imorse har jag varit på dåligt humör. Arg irriterad och ledsen. Jag känner att jag måste ringa till min läkare och få utskrivet fler tabletter mot min pmds. Tror det är den & stress, inombords, som spökar just nu. Hur Jag än försöker så är jag irriterad och ledsen.

Och då har det inte hjälpt att dagen har varit sådär. Leon är en riktig bråkstake – precis som man ska vara när man är 2 & ett halvt år. Trotsen gör sig påmind varje dag och mitt tålamod är lågt. Ingen bra kombo. Spelade in en video också. Den blev bra och när jag skulle redigera den upptäcker jag att mikrofonen varit avständ så det bara surrar. Videon går inte att rädda & jag får göra om den, inte idag utan en annan dag.

Lagat en riktig go’middag med.  Jag och Daniel åt ordentligt men Leon åt en liten pasta. Även på dagis äter han inte. Bara små, små mängder. Det är dags för ett bvc besök snart och det kommer i rätt tid känner jag. Det är jobbigt att inte han vill äta. Han dricker sig mätt på välling.

Nu har jag gömt mig i vårt mörka sovrum. Behöver fem minuter för mig själv innan jag ska lägga fram kläder inför morgondagen. Jobb väntar, 7-14 . Hoppas verkligen inte den blir lika stressig som sist. Det klarar jag inte just nu när jag inte är på topp.

Det känns som de va längesen jag var riktigt glad. Glad och spralliga Josefine. Jag vet inte vart hon har tagit vägen. Men jag hoppas hon kommer tillbaka snart, för detta är jobbigt, både psykiskt & fysiskt.

Kommentera